Queen of Eve- blogin kirjoittaja Eveliina hymyilee leveästi, kun laskujen maksamiseen on tuotu helpostusta.

Loppu lasku ahdistukselle, toteaa Queen of Eve- blogin Eveliina Ylönen

Voin tunnustaa suoraan, että mun laskujen hallinta on ollut jostain aika syvältä ja laskujen maksu on mun mielestä ollut aika ahdistava asia. Mua on vaivannut ihan sama ominaisuus viimeiset kaksikymmentä vuotta, eli kyseessä ei ole mihinkään tiettyyn elämäntilanteeseen sidottu asia. Oli mun henkilökohtainen taloudellinen tilanne mikä tahansa, niin laskujen hallinta ei vaan koskaan ole ollut mulle helppoa. Suoraan sanottuna, mä olen joskus vältellyt laskujen maksua ihan viimeiseen asti ja senpä takia joskus on enemmän tai vähemmän tapahtunut unohduksiakin. Luovassa boheemiluonteessa on siis etunsa ja haittansa, Eve värittelee suhdettaan taloudenhallintaan ja laskujen maksuun.

Mun laskujen hallinta on ollut retuperällä, kertoo Eveliina Queen of Eve- blogissaan.

Käy lukemassa koko juttu hänen Queen of Eve- blogistaan.

FacebookLinkedIn